ГоловнаПолітика

Аваков вважає Портнова організатором цькування проти себе

Радник Президента нібито усунув конкурента Писаренка на виборах.

Аваков вважає Портнова організатором цькування проти себе
Фото: www.mediaport.ua/

Голова харківського осередку "Батьківщини" Арсен Аваков, який зараз перебуває в Італії, заявив, що організаторами кримінальної справи проти нього стали мер Харкова Геннадій Кернес, губернатор Харківської області Михайло Добкін і радник Президента Андрій Портнов.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

Аваков пояснив, що він є рейтинговим політиком у Харкові, що стало проблемою напередодні виборів для влади.

"Йдеться про рейтингового політика, який виграє в кожного представника Партії регіонів напередодні виборів. Природно, їм (Добкіну і Кернесу) потрібно було усунути цього політика. Вони побудували низку комбінацій для цього, отримали на це підтримку з Києва, своїх босів", - сказав він.

Однією з таких комбінацій Аваков вважає участь нардепа Валерія Писаренка у виборах в окрузі в Харкові.

"Кернес запросив Писаренка, поставив його на Дзержинський район і сказав: "Ти інтелігентний, ти тут виграєш!" Забув тільки трохи, "забув" сказати, що Аваков у цьому районі має стартовий рейтинг 25%. І потім каже: "Слухай, ну, давай, щоб він тобі не заважав, отримаємо підтримку цих хлопців, твоїх босів, друзів, приберемо його з дороги", - розповів Аваков.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи має він на увазі Андрія Портнова, до групи якого входить Писаренко, політик відповів: "Найімовірніше, так".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram