>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олімпіада-2012: Україна - найсильніша в боксі

Наші боксери випередили навіть господарів Ігор британців, на боці яких були не тільки вболівальники, але й судді.

Олімпіада-2012: Україна - найсильніша в боксі
Фото: EPA/UPG

Збірна України з боксу після тріумфу на чемпіонаті світу-2011 у Баку (чотири "золота" й одне "срібло") стала найкращою і в олімпійському Лондоні. Наші хлопці здобули дві золоті (Усик, Ломаченко), одну срібну (Беринчик) та дві бронзові нагороди (Шелестюк, Гвоздик).

А ще ж був Євген Хитров, який двічі відправляв у нокдаун господаря рингу Ентоні Огого, але в підсумку скандально програв. І не забуваймо, що Сашко Гвоздик мав бути у фіналі, але судді протягли у фінал казаха Ніязимбетова (де він, до речі, і програв росіянинові Мехонцеву).

Найближче до наших славних хлопців підібралися британці - 2 +1 +1 ("бронзу" взяв той самий Огого), у кубинців також два золота - 2 +0+2. Казахстан узяв по "золоту" і "сріблу", а в росіян - одна золота і три срібні нагороди.

Британія змогла нас обійти тільки в загальному заліку боксерського турніру, адже господарі Ігор також мають одне "золото" в жіночому боксі.

Наша збірна чи не в повному складі подасться у професіонали. На місце вибулих боксерів прийдуть, хочеться вірити, честолюбні боксери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram