ГоловнаПолітика

Ірина Луценко обіцяє знайти замовників переслідування чоловіка

Дружина екс-міністра розповіла, що робитиме в парламенті.

Ірина Луценко обіцяє знайти замовників переслідування чоловіка
Фото: http://podrobnosti.ua

Дружина екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка Ірина Луценко обіцяє, ставши народним депутатом, притягнути до відповідальності замовників і виконавців переслідування її чоловіка.

Про це вона заявила сьогодні під час судових дебатів у справі Луценка.

За її словами, замовником кримінальної справи проти Луценка є сім'я діючого Президента України Віктора Януковича, а виконавцями - співробітники Генеральної прокуратури.

"П'ять років у парламенті я буду робити все можливе, щоб домогтися справедливості. Це стосується і Вас, прокуроре Клименко, як прокурора, який середнім пальцем два роки поправляє свої окуляри. От коли Ви будете притягнуті до відповідальності, побачимо, що Ви будете поправляти своїм середнім пальцем і де будуть Ваші окуляри", - зазначила Луценко.

Наприкінці промови, звертаючись до головуючої на процесі судді Ганни Медушевської, Ірина Луценко сказала: "Не перетворіться на сліпого виконавця кривосуддя. Бачить Бог, мій чоловік не винен".

Нагадаємо, Ірина Луценко балотується у Верховну Раду за списком Об'єднаної опозиції під №18.

Зазначимо також, сьогодні проходить

суд у справі про звинувачення Юрія Луценка в незаконному спостереженні за водієм колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram