ГоловнаПолітика

Українцям порадили не їхати до Єгипту

Українцям, які перебувають у Єгипті, МЗС рекомендує не брати участь в акціях протесту.

Українцям порадили не їхати до Єгипту
Фото: EPA/UPG

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від туристичних поїздок до Каїра, Олександрії, Асуана, Луксора, Таба, а також у міста Порт-Саїд, Суец, Ель-Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю в зв'язку з погіршенням безпеки у Єгипті та збільшенням випадків неконтрольованої агресії.

Про це повідомили в департаменті інформаційної політики МЗС.

Щоб уникнути загрози безпеки, громадянам України, які відпочивають у курортному місті Хургада, МЗС рекомендує проводити відпочинок у межах території готелю й утриматися від неорганізованих поїздок до міста та за його межі.

Громадянам України, які відпочивають у курортному місті Шарм ель-Шейх, рекомендовано утриматися від поїздок по Южному Синаю і в напрямку г. Таба.

Усім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, МЗС рекомендує утриматися від відвідування місць надмірного скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в цій країні. Не рекомендують вступати в суперечки з місцевим населенням із питань, що стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань або гендерної нерівності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram