ГоловнаПолітика

Донька Тимошенко: стартувала компанія з дискредитації мами

Політики у Європі й Америці вже перейшли до дій.

Донька Тимошенко: стартувала компанія з дискредитації мами
Фото: www.lrp.lt

Донька і захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія вважає, що влада почала чергову кампанію з дискредитації екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це сьогодні під час брифінгу біля ЦКЛ №5 "Укрзалізниці".

"Продовжується фальсифікація і маніпуляція інформацією про мою маму. Представники влади намагаються зараз почати чорний піар проти моєї мами... Політики в Європі й Америці вже перейшли до дій. Ми знаємо, що обговорюють у Сенаті та Європейському парламенті санкції проти Януковича та його оточення. Боячись цього, вони (влада, - ред.) придумують нові піар-акції і звинувачують маму в нападі на охоронця в СІЗО, у вбивстві Євгена Щербаня і в симуляції", - заявила Тимошенко.

При цьому вона не змогла відповісти на запитання, який інцидент міг стати підставою для порушення справи за фактом нападу екс-прем'єра на охоронця в СІЗО, але припустила, що це може бути пов'язане зі спробою насильницького транспортування Тимошенко в ЦКЛ №5 у квітні.

"Але як можна повірити, що така маленька жінка, в якої будь-який різкий рух викликає біль, може напасти на охоронця, утричі більшого неї. І замість того, щоб розслідувати справу про її побиття, вони, не маючи можливості довести її вину в інших справах, знову придумали чергову просто смішну справу", - сказала Тимошенко.

Євгенія також підтвердила, що має інформацію про те, що найближчими днями з метою дискредитації екс-прем'єра в Інтернеті може з'явитися "сфальсифіковане відео", на якому Тимошенко начебто активно займається фізкультурою.

Раніше адвокат Тимошенко Сергій Власенко заявив, що влада змонтувала відеоролик, на якому екс-прем'єр нібито самостійно займається фізкультурою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram