ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Житомирському губернатору виділили 200 тис. для роздачі виборцям

Гроші виділено з обласного бюджету.

Житомирському губернатору виділили 200 тис. для роздачі виборцям
Фото: Макс Левин

Депутатська комісія з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування Житомирської облради на засіданні 7 серпня розглянула питання про виділення 200 тис. грн з обласного бюджету на забезпечення діяльності губернатора Сергія Рижука.

Про це повідомив голова регламентної комісії Руслан Годований, пише "Житомир.info"

За словами Годованого, ці гроші призначені для виплати матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам, які звертаються до губернатора з проханням про фінансову допомогу.

"Я пропоную розподілити ці гроші між депутатами обласної ради. Адже кожен із депутатів теж працює на своєму окрузі й повинен допомагати людям", - говорить Руслан Годований.

У підсумку члени комісії ухвалили рекомендувати головному фінансовому управлінню облдержадміністрації знайти гроші та внести наступні зміни до обласного бюджету: збільшити на 5 тис. грн суму матеріальної допомоги, яку видають на депутатську діяльність для надання допомоги виборцям і виділити гроші м. Овруч для матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення при переході на індивідуальне опалення.

Нагадаємо, що на сесії облради, яка відбудеться 16 серпня, розглядатимуть питання розподілу близько 10 млн.грн від перевиконання обласного бюджету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram