ГоловнаПолітика

Уряд візьметься за безпеку доріг

Доповідатимуть це питання Борис Колесніков і Віталій Захарченко.

Уряд візьметься за безпеку доріг
Фото: Макс Левин

Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні в середу розгляне стан безпеки дорожнього руху та заходи, спрямовані на поліпшення ситуації на автомобільних дорогах.

Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.

Доповідачами із цього питання будуть віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков і міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Зокрема, міністр внутрішніх справ запропонує на розгляд колег концепцію державної цільової програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2016 року.

Також Кабмін заслухає звіти відповідних чиновників про стан виконання програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Черкаській і Чернівецькій областях.

Окрім того, заплановано розглянути перелік продуктів дитячого харчування та товарів дитячого асортименту для немовлят, операції з постачання яких звільняють від обкладення податком на додану вартість.

За пропозицією Міністерства соціальної політики, на засіданні розглянуть стратегію реформування надання соціальних послуг.

Головним же питанням міжнародної тематики стане план дій виконання річної програми співпраці "Україна - НАТО" на 2012 рік.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров виступає за посилення відповідальності водіїв за порушення правил дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram