ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"Батьківщина" вимагає зняти з реєстрації Дубневича

Партія звернулася до ЦВК.

"Батьківщина" вимагає зняти з реєстрації Дубневича

Партія "Батьківщина" звернулася до Центральної виборчої комісії з вимогою зняти з реєстрації Богдана Дубневича, якого ЦВК своєю постановою зареєструвала кандидатом у народні депутати України від цієї політичної сили за одномандатним виборчим округом №118.

Про це повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина".

Відповідну заяву подано до Центральної виборчої комісії за підписом першого заступника голови партії Олександра Турчинова.

За словами Турчинова, Дубневич Богдан Васильович не є членом партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

"Він вийшов із партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" 28.08.2010 року. Відповідно до чинного статуту партії (пункт 3.13), повторний вступ у партію не можливий упродовж двох років. Тому на день подання документів до Центральної виборчої комісії Дубневич Богдан Васильович не був членом партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Інформація щодо партійності цієї особи є недостовірною і не відповідає дійсності", - йдеться в заяві.

"Просимо вжити необхідних заходів щодо виправлення в постанові №147 від 03.08. 2012 р. представленої інформації про кандидата в народні депутати України Дубневича Богдана Васильовича", - зазначає Турчинов.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія виключила з виборчого списку "Батьківщини" 13 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram