ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Криму поклялися не скоювати порушень на виборах

Підписанти зобов'язалися не використовувати чорні технології.

У Криму поклялися не скоювати порушень на виборах
Фото: www.ark.gov.ua

Голова Ради Міністрів Криму Анатолій Могильов і представники 13 партій підписали Меморандум про чесні та прозорі вибори.

Як повідомляє прес-служба Ради Міністрів АР Крим, документ підписали сьогодні.

Метою підписання документа є створення умов для проведення чесних, демократичних і прозорих виборів народних депутатів України в Криму.

"Від того, наскільки буде дотримуватися законодавство всіма учасниками виборчого процесу, залежить імідж Криму. За перебігом виборчої кампанії буде спостерігати європейська спільнота. Я дякую всім політичним силам, які приєдналися до Меморандуму, за високу громадянську відповідальність і закликаю всіх учасників виборчого процесу вести чесну боротьбу", - сказав Могильов.

Також учасники Меморандуму взяли на себе зобов'язання не поширювати неправдивих відомостей і недостовірної інформації, припиняти будь-які спроби тиску на громадян, ЗМІ, представників різних політичних сил і бізнесу, всіма законними способами забезпечувати контроль за недопущенням у Криму порушень під час голосування на виборах до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram