ГоловнаПолітика

Незадоволених своїм місцем у списку більше немає, заявляють у БЮТ

Зняти напруження допомогло урочисте підписання присяги, вважає Юрій Одарченко.

Незадоволених своїм місцем у списку більше немає, заявляють у БЮТ
Юрий Одарченко
Фото: gazeta.ua

Із фракції БЮТ-"Батьківщина" більше не будуть виходити депутати, незадоволені своїм місцем у виборчому списку Об'єднаної опозиції, заявив заступник голови фракції Юрій Одарченко.

"Всі, у кого не витримали нерви, або ті, хто має інше бачення власної політичної долі, вже прийняли рішення з цього приводу. На цьому питання вичерпане. Урочисте підписання присяги, яке відбулося вчора, зняло напруження серед колег по фракції, які перебували на не дуже комфортних місцях у списку", - зазначив Одарченко.

Нагадаємо, 30 липня на з'їзді Об'єднана опозиція оприлюднила своїх кандидатів у депутати, які балотуватимуться за партійними списками і в мажоритарних округах.

Того ж дня одразу два народних депутати Сергій Міщенко і Вадим Коротюк вийшли із фракції "БЮТ-Батьківщина" в ВР через невдоволення місцями у виборчому списку, які їм запропонували.

Деякі з діючих народних депутатів опинилися в списку кандидатів у багатомандатному окрузі ближче до кінця першої сотні й навіть поза нею. Зокрема, 85 - Михайло Волинець, 86 - Роман Ткач, 87 - Андрій Шкіль, 91 - Юрій Гримчак, 96 - Олександр Рябека, 108 - Олександр Сочка, 110 - Віктор Уколов та інші. Не знайшлося місця в списку для таких близьких до Тимошенко політиків, як Віталій Чепинога, Юрій Трегубов, В'ячеслав Передерій, Марина Сорока.

Також не знайшлося місця і для таких відомих активістів, як Олесь Доній і Тарас Стецьків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram