ГоловнаПолітика

Азаров поділився враженнями від відкриття Олімпіади

Прем'єру не сподобалися лікарняні ліжка.

Азаров поділився враженнями від відкриття Олімпіади
Фото: newzz.in.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров розповів про свої враження від відкриття Олімпіади у Лондоні і зазначив, що вони були дещо суперечливими. Про це він написав у своєму Facebook.

"Мені було дуже цікаво відвідати відкриття Олімпіади. З одного боку, це була яскрава вистава за участю великої кількості волонтерів, з великою кількістю спецефектів, феєрверків", - написав прем'єр.

Водночас, зазначив він, "багато картин цього спектаклю були для мене не зовсім зрозумілими і позитивних емоцій не викликали. Я маю на увазі сцену боротьби зі смертю і сцену, коли на стадіон раптом викотили кілька сотень лікарняних ліжок".

"Важко зрозуміти сенс цього спектаклю, а тим паче - відчути позитивні емоції від, напевно, 50-метрової фігури, яка уособлювала смерть, із величезними блискучими очима в чорному балахоні. Ну і теж важко радіти, коли ти бачиш лікарняні ліжка, хворих", - зазначив прем'єр.

На думку Азарова, весь цей маскарад не налаштовував на оптимізм.

"Але зате хода команд, безумовно, була цікавою. Особливо коли на стадіон чітким кроком ступила наша збірна. Безумовно, я не міг не відчувати гордості за свою країну. Я думаю, що й інші учасники оцінили переваги і форму нашої команди, тому що стадіон дуже тепло приймав проходження нашої збірної", - йдеться в повідомленні Азарова.

Нагадаємо, в літніх Олімпійських іграх беруть участь 245 українських спортсменів.

Олімпіада проходить із 27 липня по 12 серпня в Лондоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram