ГоловнаПолітика

Ми отримаємо менше голосів, аніж хотілося б, але більше, ніж хотіли б наші суперники, - комуніст

Комуністи проти ринкових реформ.

Ми отримаємо менше голосів, аніж хотілося б, але більше, ніж хотіли б наші суперники, - комуніст
Фото: Макс Левин

Влада й опозиція пропонують своїм виборцям одне й те саме. Таку думку в коментарі Інституту Горшеніна висловив Сергій Гмиря, член Центрального комітету Комуністичної партії України.

"Нам значно простіше, ніж іншим партіям. Річ у тім, що тотальне розчарування людей відбувається внаслідок того, що і влада, й опозиція один і той самий соціально-економічний курс проводять під назвою ринкових реформ. Ми виступаємо проти цього. Ми виступаємо проти того, щоб проводити реформи в інтересах купки людей. А влада й опозиція в цьому єдині. Подивіться - їхні економічні програми не відрізняються: приватизація, виконання умов МВФ тощо. Тому нам значно легше в цьому відношенні, у нас альтернативна програма - і влади, і опозиції. І це нормально. У нас і влада, і опозиція - праві. І протягом 20 років проводять правий курс. Ми пропонуємо лівий курс - інший", - вважає він.

Сергій Гмиря також озвучив передбачуваний комуністами результат парламентських виборів: "Ми отримаємо набагато менше, ніж хотілося б, але значно більше, ніж хотіли б наші політичні суперники".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram