ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

ПР оголосила список на мажоритарку (СПИСОК)

Син Азарова піде від округу в Донецькій області.

ПР оголосила список на мажоритарку (СПИСОК)
Фото: transkarpatia.net

Після з'їзду Партія регіонів частково оприлюднила списки претендентів на парламентські крісла в мажоритарних округах у кількох регіонах

Зокрема, в Одеській області "регіонали" охопили своїми кандидатами 9 з 11 округів області. Одним з таких округів виявився 134-й виборчий округ у Малиновському районі Одеси. Округ віддано "на відкуп" народному депутатові від партії Литвина Сергію Гриневецькому.

У 140 окрузі Партія регіонів, найімовірніше, підтримає самовисуванця, яким може стати екс-начальник Головного управління МВС України в Одеській області Михайло Яцков. У Київському районі Одеси Партію регіонів представить Олексій Гончаренко, в Приморському - Сергій Ківалов, у Суворовському - Геннадій Труханов.

В окрузі з центром у Котовську партія висунула нардепа Леоніда Клімова, в Ширяєвому - бізнесмена Івана Фурсіна, в Роздільній - депутата облради Олександра Пресмана. У Татарбунарах від Партії регіонів піде нардеп Віталій Барвіненко, в Арцизі - нардеп Ігор Плохой, в Ізмаїлі спробує щастя ще один член Верховної Ради Юрій Крук-старший.

Водночас у Харкові кандидатами в депутати у мажоритарних округах Харкова затверджені народні депутати Валерій Писаренко, Ірина Бережна, Дмитро Святаш, Олександр Фельдман та Ірина Горіна, а також депутати Харківської міськради Володимир Мисик та Анатолій Денисенко.

У Харківській області кандидатами в депутати у мажоритарних округах стали народний депутат Дмитро Шенцев, екс-голова Дергачівської РДА Володимир Кацуба, начальник ДП "Південна залізниця" Віктор Остапчук, депутат Харківської облради Дмитро Добкін, президент ІГ УПЕК Анатолій Гіршфельд, голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв і народний депутат двох скликань Олександр Біловол.

Народні депутати Сергій Гусаров і Василь Грицак, а також сама Олена Олешко підуть на вибори за списком.

Мажоритарними кандидатами від Партії регіонів в округах Києва стали Ігор Лисов, Андрій Фурсов, Валерій Борисов, Анатолій Хміль, Вікторія Рижова, Данило Свищук, Юрій Годунов, Олег Калашников, Сергій Трошин, Ольга Арканова-Чорна, Олексій Кущ, Максим Луцький, Ігор Куташев.

У мажоритарних округах Донецької області кандидатами в депутати в мажоритарних округах висунуто сина прем'єр-міністра України Олексія Азарова і зятя покійного Василя Джарти Валерія Омельченка, Сергія Клюєва, Юхима Звягільського, Миколу Левченка, Валентина Ландіка, Тетяну Бахтєєву, Олександра Бобкова, Владислава Лук'янова.

Нагадаємо, вчора Партія регіонів оприлюднила частину списку кандидатів у народні депутати, повний список має оприлюднити сьогодні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram