ГоловнаПолітика

Мер Ювілейного покинув лави Партії регіонів

Струк каже, що його зрадили і продали.

Мер Ювілейного покинув лави Партії регіонів
Фото: lugansk.ua

Голова селищної ради Ювілейного (селище-супутник Луганська) Володимир Струк вийшов з Партії регіонів.

Як повідомив сам Струк, його вихід із партії пов'язаний із минулими подіями, судом і винесенням йому вироку. А також із тим, що Партія регіонів не підтримала його кандидатуру під час висування в мажоритарному округу №104, який включає Артемівський район Луганська (до нього належить селище Ювілейне) і Лутугіне.

За словами мера, він буде балотуватися від округу №104 як самовисуванець.

"Загалом до Партії регіонів я не маю претензій, там є дуже порядні люди, але окремі особистості в Луганську мене зрадили і продали. Коли ухвалювалося рішення про висунення кандидатури від селища Ювілейне в одномандатному виборчому окрузі №104, завдяки трьом моїм близьким товаришам по партії рішення ухвалили не на мою користь. Ба більше, мене взагалі на це зібрання не запросили, ось вони мене й зрадили", - сказав Струк.

Нагадаємо, 17 липня Струка рішенням Артемівського районного суду засудили до одного року обмеження волі умовно, оскільки на початку 2010 року він підписав колегіальне рішення сесії селищної ради Ювілейного, згідно з яким залишки з перевиконання бюджетного плану 2009 року (сума в розмірі 537 тис грн) не перерахували до бюджету Луганська і залишилися в бюджеті селища.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram