ГоловнаПолітика

Азаров: опозиція перешкоджає владі провести демократичні вибори

Прем'єр заявив, що Україна запросила рекордну кількість спостерігачів.

Азаров: опозиція перешкоджає владі провести демократичні вибори
Фото: analitica.kiev.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє, що всі дії влади, спрямовані на організацію прозорих і демократичних виборів до Верховної Ради, наштовхуються на опір із боку опозиції.

Про це він сказав у Лондоні в інтерв'ю Financial Times, повідомили в Департаменті інформації та комунікацій із громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів.

"Ми зобов'язані забезпечити вільне та демократичне проведення виборів. Найцікавіше, що все, що ми робимо для цього, наштовхується на опір нашої опозиції. Вони вже заздалегідь повідомляють про те, що вибори буде сфальсифіковано. Я ставлю просте запитання: якщо ви проти фальсифікації, то чому не підтримуєте встановлення веб-камер на виборчих дільницях", - зазначив Азаров.

Він також зазначив, що встановлення веб-камер дозволить у режимі он-лайн контролювати, як відбувається виборчий процес на кожній дільниці.

Також Азаров зазначив, що Україна запросила безпрецедентно велику кількість спостерігачів із усіх міжнародних організацій, зокрема ОБСЄ, Ради Європи, Єврокомісії.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня. З понеділка, 30 липня, оголошено про початок виборчої кампанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram