ГоловнаПолітика

В Івано-Франківську люди в масках Гая Фокса пікетували офіс ПР

"Регіоналів" визнали зрадниками інтересів України.

В Івано-Франківську люди в масках Гая Фокса пікетували офіс ПР
Фото: firtka.if.ua

Близько 30 молодих людей, що організувалися через соціальні мережі, прийшли сьогодні до приміщення офісу Партії регіонів в Івано-Франківську протестувати проти закону про мови.

Як повідомляє сайт firtka.if.ua, своєрідною візиткою акції стало використання масок Гая Фокса (символ протесту та боротьби проти влади, а також офіційний символ хакерів із "Анонімус").

Активісти намагалися розмістити на фасаді офісу міської організації ПР напис "Офіс зрадників інтересів України", однак це їм так і не вдалося. Також молодь підписала звернення до нардепів із закликом не допустити порушення прав українців і виправити свою помилку.

Словесну атаку пікетувальників прийняв на себе заступник голови міської організації Партії регіонів Богдан Федьків. Він узяв звернення, яке підписали молодіжні активісти, і пообіцяв передати його керівництву партії під час з'їзду в Києві 30 липня.

Саму ж акцію місцеві "регіонали" назвали звичайним явищем, характерним у демократичній державі.

Протест є частиною Всеукраїнської попереджувальної акції, ініційованої громадським рухом "Український дім", який створили учасники голодування та громадські активісти.

Фото: firtka.if.ua
Фото: firtka.if.ua
Фото: firtka.if.ua
Фото: firtka.if.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram