ГоловнаПолітика

Жорстких часових рамок для ратифікації договору про ЗВТ із СНД немає, - Горбаль

Однак, на думку народного депутата, договір підлягає ратифікації

Жорстких часових рамок для ратифікації договору про ЗВТ із СНД немає, - Горбаль
Фото: Дмитрий Алексеенко

В Україні відбувається політизація будь-яких українсько-російських питань. Таку думку в коментарі Інституту Горшеніна висловив Василь Горбаль, народний депутат України (ПР).

"Договір про створення ЗВТ із СНД підписано - тому підлягає ратифікації. Велика ймовірність того, що під час переговорів (Віктора Януковича і Володимира Путіна, - Ред.) могло порушуватися питання і про ратифікацію цієї угоди - з урахуванням того, що російським парламентом цей договір уже ратифікований. Це звичайна практика взаємної ратифікації договорів. Цей договір і російським парламентом так само недавно ратифікований, але там це було пов'язано і з виборами, з проведенням виборчої кампанії. Насправді жорстких часових рамок для ратифікації немає, тому те, що він (договір, - Ред.) внесений на розгляд ВР через півроку - тут не треба шукати жодних підводних каменів", - сказав народний депутат.

При цьому він вважає, що певна політизація ратифікації цього договору обов'язково буде. "У нас в Україні відбувається політизація будь-яких українсько-російських двосторонніх відносин, на жаль", - вважає Василь Горбаль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram