ГоловнаПолітика

Павличко: Королевська - проект Партії регіонів

Письменник жорстко розкритикував діяльність екс-соратника Тимошенко.

Павличко: Королевська - проект Партії регіонів
Фото: ntktv.ua

Український поет, громадсько-політичний діяч Дмитро Павличко спростував будь-які зв'язки з партією Наталії Королевської, висловивши незадоволення її політичною діяльністю.

"Коли ви були членом партії "Батьківщина", то висунули Юлію Тимошенко на Нобелівську премію миру. Я дізнався про це і хотів вам допомогти в цьому. Поїхав із вами до Брюсселя, щоб там, перед членами Європейського парламенту, виступити з аргументацією на підтримку кандидатури Тимошенко на Нобелівську премію. Я це зробив", - написав Павличко в листі до лідера партії "Україна - Вперед!", текст якого є в розпорядженні LB.ua.

"Але ніякої нашої співпраці  з вами не могло бути і не буде, тому що, проаналізувавши установчий з'їзд вашої партії, де жодного слова не було сказано на захист української мови, як єдиної державної мови в Україні, де взагалі міститься порожня балаканина про якусь молоду політичну силу, я зрозумів, що ваша партія профінансована владними структурами, це проект Партії регіонів", - заявив Павличко.

На його думку, Королевська покликана Президентом до боротьби з опозиційними силами, на чолі яких стоїть Тимошенко і Яценюк.

"Ваше завдання полягає в тому, щоб зібрати трохи голосів від недосвідчених громадян, але кожен голос, який буде відданий за вашу партію, - це ніж у спину справжнім опозиційним силам", - зазначив Павличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram