ГоловнаКультура

У екс-директора "Київської фортеці" забрали подаровану квартиру, - Бригинець

Депутат звернувся з проханням до Попова.

У екс-директора "Київської фортеці" забрали подаровану квартиру, - Бригинець
Фото: gazetavv.com

У екс-директора Національного музею "Київська фортеця" В'ячеслава Кулініча відібрали подаровану квартиру.

Про це депутат Київради Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook.

"Захисника "Київської фортеці" В'ячеслава Кулініча не тільки звільнили з посади директора національного закладу культури, а й відібрали квартиру, яку урочисто вручив йому Попов пару місяців тому!", - повідомив Бригинець.

За словами депутата, це говорить про те, що влада хоче помститися не тільки директору, але і його сім'ї, в якій двоє малолітніх дітей.

Бригинець зазначив, що громадськість пов'язує звільнення Кулініча з фактичною передачею в приватні руки четвертої вежі "Київської фортеці".

"У цьому вбачається підготовка до повного розграбування і знищення фортеці в найближчому майбутньому", - сказав депутат.

Він звернувся до голови КМДА Олександра Попова з проханням дати доручення службам провести розслідування і з'ясувати, чи було достатньо підстав для звільнення директора Київської фортеці. А також дати доручення в терміновому порядку повернути сім'ї Кулінічів квартиру.

Нагадаємо, 17 липня Кулініча звільнили з посади директора Національного історико-архітектурного музею "Київська фортеця".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram