ГоловнаПолітика

Нардепи нарікають на маленьку зарплату

Однак іти з парламенту ніхто не хоче.

Нардепи нарікають на маленьку зарплату
Фото: http://blog.i.ua

Народні депутати розповіли, наскільки їхня професія виправдала їхні матеріальна та професійні очікування.

Зокрема, аж ніяк не всі нардепи задоволені своєю роботою. Причини різні - нервова ситуація в Раді, відносно невелика зарплата, і реалізуватися професійно, донести свої ініціативи до народу не всім політична орієнтація дозволяє.

Наприклад, народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов не зміг відповісти однозначно, чи влаштовує його зарплата. "Вона і не велика, і не маленька. Якщо порівняти з тими, хто в бізнесі отримує мільйони, то, звичайно, це мізерна зарплата. Якщо сказати, що на рівні середньої зарплати, то відносно немаленька зарплата - 15 тисяч", - сказав він .

Нардеп від НУ-НС Геннадій Москаль зізнався, що вважає депутатську зарплату "смішною". "Порівняно з адвокатською діяльністю це смішна зарплата... Нормальний адвокат місячну зарплату депутата може заробити за два дні", - запевнив він.

А ось позафракційний Олег Ляшко взагалі назвав свою роботу "лафою", за яку ще й гроші отримують. "У Верховній Раді зараз сто сорок пенсіонерів. Вони, як пеньки, мохом обросли. По 20 тисяч пенсії отримують, по 20 тисяч зарплати - і нічого не роблять: порносайти сидять дивляться. Ось для чого вони сюди йдуть - "бабки" загрібати лопатою і нічого не робити. Це ж спробуйте ще "лафу" таку знайти", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram