ГоловнаПолітика
Спецтема
Ситуация с LB.ua

LB.ua не братиме участі в засіданні Міжвідомчої робочої групи

Відповідь Президента вже отримано - справу порушено

LB.ua не братиме участі в засіданні Міжвідомчої робочої групи

Представники редакції LB.ua не братимуть участі у спеціальному засіданні Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану дотримання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, яке, за заявою прес-секретаря Президента України Дарки Чепак, відбудеться 30 липня в АП і буде присвячено розгляду ситуації навколо порталу LB.ua і телеканалу ТВі.

Про це йдеться в офіційній заяві редакції LB.ua.

"Відкритий лист до Президента України Віктора Януковича - з проханням сприяти вирішенню конфліктної ситуації навколо порталу - було опубліковано шеф-редактором інтернет-видання LB.ua Ксенією Василенко (творчий псевдонім - Соня Кошкіна) до моменту порушення Прокуратурою міста Києва кримінальної справи. Сьогодні, коли справа вже є, редакція не вважає за доцільне брати участь у таких громадських слуханнях на цю тему. Тим паче, що офіційна позиція прокуратури з цього питання вже оголошена прокурором міста Києва - паном Мельником", - йдеться в документі.

"Ми вважаємо, що сам факт порушення проти нас справи і є відповідь на наш відкритий лист", - наголошено в заяві редакції LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram