ГоловнаПолітика

Тимошенко знову не привезуть на суд?

20 "б'ютівців" провели ніч у лікарні екс-прем'єра.

Тимошенко знову не привезуть на суд?
Стеклянная клетка для Тимошенко в зале, где проходит суд по ЕЭСУ
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Народним депутатам, які чергують у лікарні, де лежить Юлія Тимошенко, пообіцяли не везти екс-прем'єра на суд у понеділок.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні з 4:00 ранку 20 народних депутатів на чолі з головою фракції" БЮТ-Батьківщина" Андрієм Кожем'якіним чергували в харківській лікарні, де перебуває Юлія Тимошенко", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що о 7:15 до депутатів вийшов начальник конвою, який відмовився називати своє прізвище. Він зачитав заяву Юлії Тимошенко на ім'я керівника Качанівській колонії, в якій вона повідомляє, що згідно з рекомендаціями німецького лікаря вона не може брати участь у судовому засіданні.

"Начальник конвою пообіцяв народним депутатам, що Юлія Тимошенко сьогодні не буде транспортуватися в суд", - повідомляє "Батьківщина".

Нагадаємо, в понеділок о 10:00 в Київському райсуді Харкова має відбутися засідання у справі проти Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

До нього судмедексперти повинні були підготувати висновок про стан здоров'я Тимошенко і її здатність брати участь у судових засіданнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram