ГоловнаПолітика

Біля Українського дому залишився один голодувальник

Його колегу сьогодні госпіталізували.

Біля Українського дому залишився один голодувальник
Фото: zn.ua

Одна людина продовжує голодувати проти закону про мови під Українським домом.

Про це повідомляє в суботу прес-служба Коаліції учасників помаранчевої революції, зазначаючи, що під будівлею перебуває декілька десятків протестувальників.

У КУПР також повідомляють про долю трьох його колег, які не погодилися з відмовою низки громадських організацій від голодування.

"Щойно після неодноразових походів в суд і суперечок з працівниками міліції, Лісовий Вадим (КУПР) знепритомнів. Незважаючи на його відмову, лікарі наполягли на госпіталізації, оскільки у нього зафіксовано занадто підвищений тиск", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що слухання в адміністративній справі щодо Лісового за незаконний мітинг під Українським домом, у якій його вже було виправдано, перенесли на понеділок.

Крім того, у госпіталізованого в четвер із приміщення суду Олександра Місюри констатовано передінфарктний стан. У лікарні він пробуде щонайменше три тижні.

Ще один із голодувальників у четвер після міліцейського терору зі складанням протоколів заявив про свою відмову від голодування, злякавшись кримінального переслідування, заявили в КУПР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram