ГоловнаПолітика

Власенко не знає, чи дозволяє судмедекспертиза бути Тимошенко в суді

Результати надійшли у трьох томах до суду 20 липня близько 15:00, але захисник довго не міг ознайомитися з ними.

Власенко не знає, чи дозволяє судмедекспертиза бути Тимошенко в суді
Фото: www.segodnya.ua

Судмедекспертиза стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко не містить прямої відповіді на питання, чи може вона брати участь у судових засіданнях.

Про це повідомив захисник, народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Власенко.

"Експертиза вже готова. Вона є в матеріалах справи. Експерти все зробили щодо медичної документації. Але на основне питання вони не ризикнули відповісти прямо. Суд просив відповісти на питання: чи може Тимошенко брати участь у судових засіданнях. Вони написали (цитую не дослівно, але близько до тексту): зважаючи на медичну документацію, прийшли до висновку, що стан здоров'я дозволяє їй брати участь у заходах за межами лікарні, які вимагають сприйняття письмового та усного мовлення", - заявив він.

За його словами, результати надійшли в трьох томах до суду 20 липня близько 15:00, але він довго не міг ознайомитися з ними.

Як повідомляли сьогодні, 20 липня, в партії "Батьківщина" обурені заявами Міністерства охорони здоров'я про занадто довге лікування Тимошенко і вважають, що фахівці відомства намагаються підлаштувати терміни лікування під графік судів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram