ГоловнаПолітика

В українському "Комерсанті" змінять головного редактора

Андрій Гоголєв стане шеф-редактором видавничого дому "Комерсант-Україна".

В українському "Комерсанті" змінять головного редактора
Валерий Калныш
Фото: facebook.com/kalnysh

З вересня Валерій Калниш стане головним редактором газети "Комерсант-Україна".

Про це оголосив 20 липня Андрій Гоголєв, нинішній головний редактор і генеральний директор "Комерсанта", на святкуванні сьомої річниці газети.

Сам Андрій Гоголєв залишиться гендиректором і одночасно стане шеф-редактором видавничого дому "Комерсант-Україна". Раніше такої посади не було.

На посаду заступника головного редактора - керівника "неділового" блоку, яку зараз обіймає Валерій Калниш, з вересня буде призначено Юрія Марченка - випускового редактора "Коммерсанта".

Водночас вводиться посада першого заступника головного редактора, яку з вересня обіймає Андрій Юхименко - заступник головного редактора, керівник "ділового" блоку.

Газета "Комерсант-Україна" виходить з літа 2005 року. Першим головним редактором був Андрій Васильєв. З 2006 року головним редактором став Андрій Гоголєв, який наприкінці того самого року вступив на посаду генерального директора.

Валерій Калниш працює в українському "Комерсанті" з моменту запуску. Був кореспондентом, потім - редактором відділу політики. З 2009 року є заступником головного редактора, керівником суспільно-політичного блоку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram