ГоловнаПолітика

ПАЧЕС надішле спостерігачів на вибори в Україну, - Попеску

Депутат сподівається, що іноземні місії оцінять роботу Партії регіонів.

ПАЧЕС надішле спостерігачів на вибори в Україну, - Попеску

Парламентська асамблея Чорноморського економічного співробітництва надішле на вибори в Україну своїх спостерігачів.

Про це сказав сьогодні член фракції Партії регіонів, віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи Іван Попеску, повідомили в прес-службі ПР.

"Партія регіонів як партія влади, яка, за всіма прогнозами, переможе на цих парламентських виборах, як завжди, зацікавлена у проведенні чесних, прозорих виборів. А також ми зацікавлені в тому, щоб міжнародні спостерігачі оцінили наші зусилля в проведенні виборів у відповідності до високих європейських стандартів", - підкреслив Попеску.

Він нагадав, що Україна вже звернулася до міжнародних організацій, щоб ті направили до нас свої місії спостереження на парламентські вибори.

"Свою місію в Україну надішле також Парламентська асамблея Чорноморського економічного співробітництва на чолі з одним із віце-президентів. А також приїде генеральний секретар ПАЧЕС Кирило Третяк", - повідомив віце-Пезидента ПАРЄ.

"Ми сподіваємося, що і ця місія, як і місії Ради Європи, ОБСЄ, Європарламенту та інші міжнародні спостерігачі, оцінить ту роботу, яку проводять уряд і Партія регіонів для проведення чесних і прозорих виборів", - зазначив Попеску.

За його словами, дуже важливо, що в Україні за участю більшості та опозиції ухвалено закон про вибори. "І встановлення веб-камер на виборчих дільницях сприятиме проведенню прозорих виборів. І ми сподіваємося, що їх результати будуть визнані відповідними до усіх європейських стандартів", - підкреслив депутат.

Нагадаємо, раніше також повідомляли, що СНД направить 200 спостерігачів в Україну на парламентські вибори.

Вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram