ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко заявив про тиск на родичів

За словами чоловіка екс-прем'єрки, "влада перебуває на межі".

Чоловік Тимошенко заявив про тиск на родичів
Фото: Макс Левин

Олександр Тимошенко заявив, що влада збирає відомості про родичів Юлії Тимошенко й чинить на них тиск із метою отримати свідчення про вбивство Євгена Щербаня.

Відповідну заяву чоловіка екс-прем'єра розміщено на офіційному сайті Юлії Тимошенко.

"Бачачи безперспективність і очевидний програш усіх справ стосовно Юлії Тимошенко, нинішня влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо уявної причетності Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня. Видано вказівки збирати відомості про всіх родичів Юлії Тимошенко і забезпечувати тиск на них із метою отримання свідчень щодо причетності до вбивства. У хід ідуть залякування, погрози, тиск. Тиск виявляється навіть на неповнолітніх", - заявив Тимошенко.

Чоловік екс-прем'єра дорікає генпрокурору Україні Вікторові Пшонці та Президентові Віктору Януковичу в затягуванні розгляду справи Тимошенко в Європейському суді.

О. Тимошенко закликає українців не вірити "жодному слову" влади.

"Навколо одне брехня. Європа вже навіть не реагує на це - дивиться з огидою і зневагою. Жоден президент світу, крім Лукашенки і Путіна не привітали Януковича з днем народження. Це вже повне прозріння", - зазначає він.

За словами чоловіка Тимошенко, нині "влада перебуває на межі, переходячи яку настає конфронтація з українським народом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram