ГоловнаПолітика

Мірошниченко оцінив імовірність позачергової сесії Ради в 80%

Датою проведення сесії може стати 31 липня.

Мірошниченко оцінив імовірність позачергової сесії Ради в 80%
Юрий Мирошниченко
Фото: newsmarket.com.ua

Уряд ще не визначив перелік законопроектів, які будуть розглядатися на позачерговій сесії парламенту.

Про це розповів народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, представник Глави держави у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, повідомляє прес-служба ПР.

"Деякі речі Кабінет Міністрів ще готує, вони не пройшли затвердження на засіданні Кабінету Міністрів і не були внесені до Верховної Ради. Тому не виключено, що відбудеться відповідна позачергова сесія. Наразі у мене немає точної інформації щодо того, коли це буде, і як довго триватиме ця сесія. Можливо, ми встигнемо розглянути всі питання за один пленарний день. Але я не хотів би сьогодні щось анонсувати. Імовірність проведення такої сесії - відсотків 80", - сказав Мірошниченко.

Водночас парламентар не знає, чи буде розглядатися на позачерговій сесії заява Миколи Томенка про відставку з посади заступника голови Верховної Ради України.

"Це питання включено до порядку денного. Нагадаю, що голова нашої фракції Олександр Єфремов закликав Томенка, щоб він не піддавався емоціям. Він може забрати свою заяву, і тоді питання буде вичерпано", - підкреслив депутат-регіонал.

Крім того, він підтвердив, що датою проведення позачергової сесії пропонувалося 31 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram