ГоловнаПолітика

Кремль: Путін і Янукович, на відміну від Балоги, залишилися задоволені самітом

Балозі розповіли, що Путін робив із байкерами.

Кремль: Путін і Янукович, на відміну від Балоги, залишилися задоволені самітом
Фото: http://президент.рф

Президент РФ Володимир Путін і його український колега Віктор Янукович, на відміну від глави МНС України, задоволені як атмосферою, так і результатами саміту, який відбувся напередодні в Ялті, а дискусія - це норма для будь-яких переговорів.

Про це заявив заступник глави адміністрації президента РФ, прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"Вважаємо, що думка, що її висловив пан міністр в одній із соціальних мереж, є винятково його особистою точкою зору", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога розкритикував поведінку президента Росії Володимира Путіна та російської делегації під час зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем у Ялті.

"У плані оцінки атмосфери контактів на вищому рівні та результатів візиту президента Путіна в Україну ми виходимо з високою і позитивної оцінкою, яку дали як під час самих переговорів, так і на прес-конференції з Президентом України Віктором Януковичем", - сказав він.

Глава української держави після завершення саміту подякував Путіну за конструктивний підхід. Підписані за підсумками засідання міждержавної комісії документи він назвав важливими і "серйозно відпрацьованими". За словами Януковича, прийняті рішення покликані сприяти створенню сприятливих умов для поглиблення українсько-російської співпраці в усіх сферах.

"Загалом хотілося б роз'яснити панові Балозі, що спеціально до байкерів Володимир Путін не заїжджав. Він зупинився на кілька хвилин саме на шляху з аеропорту в Лівадійський палац. Візит Володимира Путіна мав саме робочий характер, його було вписано в дуже напружений робочий графік глав двох держав, про зрушення за часом українських партнерів завчасно поінформували", - зазначив прес-секретар президента РФ, коментуючи на прохання РІА "Новости" висловлювання українського міністра.

"Щодо теми про те, хто кого перебивав, то тут я взагалі не розумію нічого, адже переговори для цього і проводять, щоби сторони висловлювали свої точки зору. На відміну від пана міністра і президент Путін, і президент Янукович, за їхніми ж словами, вчорашньою зустріччю залишилися задоволені", - сказав Пєсков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram