ГоловнаПолітика

Соратники Тимошенко відкинули повідомлення про те, буцім вона не вживає ліки

Харківську обладміністрацію звинуватили в розгортанні кампанії з дискредитації німецьких лікарів.

Соратники Тимошенко відкинули повідомлення про те, буцім вона не вживає ліки
Фото: www.lrp.lt

Об'єднана опозиція спростувала інформацію про виявлення медпрепаратів у душовій Юлії Тимошенко, які вона начебто не вживала.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

"Харківська обласна державна адміністрація активно включилася в кампанію з дискредитації Юлії Тимошенко та процесу її лікування, зокрема, розгорнула активну інформаційну війну особисто проти лікаря клініки "Шаріте" Лутца Хармса", - наголошено в ньому.

Так в опозиції прокоментували оприлюднену в ЗМІ інформацію про те, що з комп'ютерів облдержадміністрації на адресу журналістів надсилають листи з результатами обстеження Юлії Тимошенко.

"Факт розсилки повідомлень з діагнозом сам по собі є грубим порушенням медичної етики та прав пацієнта на анонімність ... Особливо якщо врахувати появу наскрізь фальшивих заяв про те, що в душовій кімнаті Юлії Тимошенко нібито знайшли ліки, які екс-перем'єр не приймала", - сказано в коментарі прес -служби з приводу інформації у ЗМІ про розсилку з комп'ютерів Харківської обласної державної адміністрації листів із результатами обстеження Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram