ГоловнаПолітика

Симоненко: ми скасуємо нинішню пенсійну реформу

На думку голови КПУ, влада не враховує тривалість життя населення.

Симоненко: ми скасуємо нинішню пенсійну реформу

"Після перемоги на виборах ми скасуємо пенсійну реформу, яка ухвалена під диктовку з-за кордону, зокрема на вимогу МВФ, яка не відповідає українським реаліям".

Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко під час робочої поїздки в місто Стаханов на Луганщині.

Лідер комуністів переконаний, що підвищення пенсійного віку та пенсійного стажу, коли тривалість життя в Україні скорочується, обернеться пенсійним геноцидом.

"Мало того, що у нас сьогодні до пенсії ще треба дожити, так ще й молодь залишиться без робочих місць, але ж за рівнем безробіття Україна, і без пенсійної реформи, на одному з перших місць", - зазначив Петро Симоненко.

"Безумовно, - підкреслив також він, - реформу проводити треба, але така реформа повинна здійснюватися в інтересах людей, повинна бути спрямована на відновлення справедливості пенсійних нарахувань, а термін виходу на пенсію має бути розраховано відповідно до тривалості життя в Україні. Пенсійна реформа повинна бути підкріплена матеріально і фінансово, як це пропонуємо ми, комуністи у своїй антикризовій програмі, а не впроваджуватися за принципом "немає пенсіонера - немає проблеми", а як це робить влада".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram