ГоловнаПолітика

Лікар Тимошенко повертається до Німеччини

Хармс збере на батьківщині консиліум лікарів.

Лікар Тимошенко повертається до Німеччини
Лутц Хармс
Фото: radiosvoboda.org

Лікар берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс, який лікує екс-прем'єра Юлію Тимошенко, сьогодні відлітає з Харкова до Німеччини.

Про це повідомив захисник Тимошенко нардеп Сергій Власенко.

Він зазначив, що Хармс повідомив про свій від'їзд українських медиків ще вчора під час спілкування в ЦКЛ "Укрзалізниці".

Як підкреслив Власенко, від'їзд Хармса є плановим і він не пов'язаний з заявою українських лікарів про відсутність динаміки в лікуванні Тимошенко.

За словами адвоката, Хармс забере з собою до Німеччини результати проведеного вчора обстеження Тимошенко. У клініці "Шаріте" відбудеться консиліум лікарів, які обговорять результати обстеження Тимошенко.

За словами захисника, зараз він не володіє інформацією про обстеження, яке вчора проводилося, і про його результати.

На думку Власенка, наступний лікар Тимошенко з клініки "Шаріте" прибуде до Харкова протягом тижня. "Хармс залишив всі графіки лікування. Якщо буде термінова необхідність, то прибудуть раніше", - додав Власенко.

Водночас активісти "Молодих регіонів", які пікетували готель, де мешкав Хармс, заявили, що сьогодні в Харківському аеропорту під час відльоту лікаря відбудеться театралізована акція з цього приводу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram