ГоловнаПолітика

Прокурор вважає, що захист Луценка затягує судовий процес

Прокурор пояснив, що після зачитування протоколу останнього свідка у справі суд повинен перейти до вивчення письмових матеріалів.

Прокурор вважає, що захист Луценка затягує судовий процес
Фото: EPA/UPG

Державний обвинувач Віктор Клименко припускає, що захисники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вдаються до тактики затягування судового розгляду кримінальної справи.

"Мені насправді не відомі істинні наміри захисту, але я можу припустити, що, усвідомлюючи відсутність правових аргументів для доказу невинності свого клієнта, захисники вдаються до тактики затягування судового розгляду шляхом проголошення безпідставних і необґрунтованих заяв і клопотань", - зазначив прокурор.

Клименко розповів, що у справі Луценка не допитали ще одного свідка - Галину Климович, яка була слідчим Генпрокуратури.

"Сьогодні судом ухвалено рішення про оголошення її свідчень, які вона давала під час досудового слідства. Чи з'явиться вона на наступне засідання - не знаю, але логічно, що суд має продовжити наступне засідання з оголошення показань Галини Климович. Протоколу її допиту не досліджено у зв'язку з тим, що підсудний Луценко послався на втому і попросив надати йому перерву, щоб прийняти ліки", - зазначив він.

Прокурор пояснив, що після зачитування протоколу останнього свідка у справі суд повинен перейти до наступної стадії - вивчення письмових матеріалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram