ГоловнаПолітика

Б'ютівець заперечує факт побиття ним співробітника ДАІ

Депутат підтвердив факт бійки.

Б'ютівець заперечує факт побиття ним співробітника ДАІ
архивное фото
Фото: Макс Левин

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Валерій Бабенко заперечує факт побиття ним співробітника Державної автомобільної інспекції.

Про це він сказав журналістам.

"Так, бійка була, але все відбувалося не так, як написали в повідомленні співробітники ДАІ. Бо з того, як вони написали, випливає, що я міг би роту "Беркута" покласти", - сказав він.

За словами депутата, 4 липня після 22:00 за ним на Європейську площу приїхав син, який, домовившись із співробітниками ДАІ, припаркувався.

"Після того, як син відійшов від машини, до нього підбіг міліціонер і почав вимагати документи. На це син попросив його представитися. Міліціонер документів не показав, а почав бити сина по ногах. Коли я підійшов до місця події, то запитав у стража порядку, чому він б'є людей, на що той також нічого не відповів, проте був дуже емоційний і розмахував руками. Після цього почалася штовханина, однак я нікого не бив", - сказав депутат.

При цьому Бабенко зазначив, що вони з сином усе мирно вирішили зі співробітниками правоохоронних органів на місці, тому заяву ДАІ він вважає некоректною.

Нагадаємо, раніше міліція заявила, що вчора ввечері в Києві біля Українського дому народний депутат від БЮТ Валерій Бабенко вдарив кулаком в обличчя співробітника ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram