ГоловнаПолітика

Кличко закликав опозицію скласти мандати

Політик думає, що так буде чесно.

Кличко закликав опозицію скласти мандати
Фото: http://ye.ua

День 3 липня, коли Верховна Рада ухвалила закон Про засади державної мовної політики, став днем політичного суїциду парламенту нинішнього скликання.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політичної сили.

"Закон ухвалили, оминувши регламент, без розгляду в комітетах, без обговорення й зважання на численні поправки, за зачиненими дверима, потай від ЗМІ і громадян. Під час голосування спікер парламенту ганебно втік, щоб позбутися сорому і бути начебто непричетним до того неподобства, яке відбулося у Верховній Раді, хоча насправді він і його "народна" фракція відповідають за це особисто", - заявив він.

За його словами, події в парламенті ще раз засвідчили, як зухвало влада порушує права громадян, зокрема й право людей здійснювати владу в країні через своїх обраних представників.

Крім того, політик закликає депутатів від опозиційних сил скласти мандати і сконцентруватися на виборчій кампанії заради того, щоб спільно змінити владу в країні. "Треба скласти повноваження і йти до людей. Завдання перед опозицією - змінити владу, повернути незалежність українському парламенту. Цей парламент не має права на існування. Так буде чесно щодо громадян України", - упевнений Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram