ГоловнаПолітика

Б'ютівець хоче заблокувати підписання Президентом закону про мови

На думку Юрія Одарченка, жоден депутат не зміг висловити свою незгоду з ухваленим проектом і внести проект постанови про скасування прийнятого рішення.

Б'ютівець хоче заблокувати підписання Президентом закону про мови
Фото: http://dni.com.ua

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко подав до Верховної Ради текст промови, якої не проголосив, що, згідно з Регламентом ВР, є підставою для розгляду проекту постанови про скасування ухваленого сьогодні закону про засади державної мовної політики.

Повідомляє прес-служба київської "Батьківщини".

"Унаслідок закриття пленарного засідання жоден депутат не зміг висловити свою незгоду з ухваленим проектом і внести проект постанови про скасування прийнятого рішення, який заблокував би підписання документа головою Верховної Ради України. Але за Регламентом, є можливість включити в стенограму текст не виголошеної промови, на підставі чого я завтра внесу проект постанови про скасування результатів голосування", - заявив б'ютівець.

За словами Одарченка, у разі внесення проекту постанови про скасування результатів голосування голова ВР не має права підписувати відповідний закон до розгляду питання Комітетом ВР з питань регламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram