ГоловнаПолітика

Депутати сьогодні можуть ліквідувати Комісію з моралі

Законопроект запропоновано Кабміном.

Депутати сьогодні можуть ліквідувати Комісію з моралі
Глава комиссии Василий Костицкий
Фото: stainlesstlrat.livejournal.com

Парламент на засіданні у вівторок, 3 липня, розгляне запропонований урядом законопроект №10447, яким пропонується ліквідувати Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі.

Про це йдеться в порядку денному парламенту.

Почне засідання Рада з виступів депутатів від фракцій, а потім розгляне включення до порядку денного сесії 34 проектів законів, частина з яких стосується внесення змін до державного бюджету на 2012 рік.

Парламент розгляне в другому читанні законопроекти про заборону медичним та фармацевтичним працівникам отримувати винагороду від фармацевтичних виробників (№10560), про введення ліцензування імпорту ліків (№10562) і про удосконалення процедури надання соціальної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей (№7277).

Крім цього, депутати ухвалять рішення за проектами, що стосуються посилення вимог до реклами на фондовому ринку (№8120), дозволу банкам створювати житлові фонди банківського управління (№9093) та внесення змін до Податкового кодексу з метою тимчасового звільнення від оподаткування ввезення устаткування, необхідного для реалізації національного проекту "Повітряний експрес" (№9649-д).

Також на порядку проект нової редакції закону "Про службу в органах місцевого самоврядування" (№9673) та проект постанови про створення в Раді інтегрованої електронної інформаційно-аналітичної системи "Електронний парламент" (№6633).

Наприкінці засідання Рада розгляне низку проектів постанов про відзначення пам'ятних дат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram