ГоловнаПолітика

Суд у справі Луценка перенесли у зв'язку з неявкою свідків

ГПУ доручили встановити місцезнаходження 4 свідків.

Суд у справі Луценка перенесли у зв'язку з неявкою свідків
Фото: EPA/UPG

Через неявку свідків Печерський районний суд Києва оголосив перерву в засіданні з розгляду справи за звинуваченням екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в організації незаконного стеження до 8:30 7 липня.

Відповідне рішення ухвалила сьогодні головуюча на судовому процесі суддя Ганна Медушевська, повідомляє Народна самооборона.

Разом з тим, перебуваючи в дорадчій кімнаті, вона винесла постанову доручити Генеральній прокуратурі встановити місцезнаходження свідків Михайла Вершняка, Галини Климович, В'ячеслава Перча й Олексія Шевчука для забезпечення їхньої явки на наступне судове засідання.

Суд зробив це тому, що ці 4 свідки: співробітник Служби безпеки України Олексій Шевчук, керівник слідчої групи Генпрокуратури з розслідування кримінальної справи про отруєння Ющенка Галина Климович, екс-начальник управління криміналістики Головного слідчого управління Генпрокуратури В'ячеслав Перч і екс-заступник начальника департаменту карного розшуку Міністерства внутрішніх справ Михайло Вершняк, - незважаючи на те, що їм надіслали повістки до суду, так і не прийшли на засідання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram