ГоловнаПолітика

Бондаренко: Великобританія "мочить" Україну заради Олімпіади

"Регіонал" пропонує кожному українцю від малого до великого працювати на імідж країни.

Бондаренко: Великобританія "мочить" Україну заради Олімпіади
Фото: http://kpravda.com

Інформація, яку розповсюджують у британській пресі про факти расизму в Україні, є чорною пропагандою на користь Олімпіади в Лондоні, вважає нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

За її словами, є всі передумови вважати, що матеріали, які з'явилися в британській пресі, - своєрідна піар-кампанія на користь Олімпіади в Лондоні. "Всі ми досить добре пам'ятаємо висловлювання того ж пана Кемпбелла, труну якого носили в Донецьку. У будь-якому випадку це дуже схоже на чорну пропаганду", - сказала Бондаренко.

Вона зазначила, що кожна держава має право відстоювати свої інтереси настільки, наскільки їй дозволяють ресурси і мораль.

"На жаль, в цьому випадку Британія пішла шляхом найменшого опору, тобто замість того, щоб популяризувати Олімпіаду в Лондоні, її політики просто почали "мочити" тих, хто може їм у цьому перешкодити, зокрема, Україну, яка зараз на своїй території проводить чемпіонат Європи з футболу", - додала депутат.

Вона зазначила, що на ці речі слід звертати увагу також і тому, що наша держава претендуватиме на проведення Олімпіади. "Для цього треба зробити в плані інформаційної кампанії дуже багато. І тут має бути задіяно не лише одне МЗС, а кожен українець - від малого до великого", - додала вона.

Втім, Бондаренко сподівається, що іміджу Україні допоможе "сарафанне радіо".

"Все це вкладається в одну єдину стратегію, і кожен з таких сюжетів точно честі Україні не зробить. Але в цьому випадку добре спрацює "сарафанне радіо". Тобто ті вболівальники, які були у нас, все бачили і на власні очі переконалися, що Україна це не той страшний чорт, якого намалювали в іноземних ЗМІ", - сказала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram