ГоловнаПолітика

Власенко: експертиза зведе нанівець успіхи в лікуванні Тимошенко

На думку захисника, екс-прем'єра хочуть довести до інвалідності.

Власенко: експертиза зведе нанівець успіхи в лікуванні Тимошенко
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що проведення призначеної судом медичної експертизи стану здоров'я екс-прем'єра негативно позначиться на процесі лікування його підзахисної.

"Тут немає нічого таємного - їм потрібно "тягнути" Тимошенко в суд. Вони погралися вже в демократію, почавши лікувати Юлію Володимирівну, і на тому демократія закінчилася", - наводить слова Власенка сайт БЮТ.

С. Власенко назвав "безпрецедентним" призначення додаткових експертиз у той час, "коли людина перебуває на стаціонарному лікуванні".

"Суддя у своїй постанові зазначив, що в нього нібито немає документів, які підтверджують стан здоров'я Тимошенко. Я особисто додав до матеріалів кримінальної справи три звіти німецьких лікарів", - сказав захисник.

"У цих документах, зокрема, зазначено: якщо перервати лікування, то всі попередні зусилля будуть марними. Вони хочуть довести до того, щоб Юлія Тимошенко опинилася на межі інвалідності", - обурився він.

Власенко вважає, що призначення експертизи було в планах влади, свідченням чого вважає нещодавні заяви Генпрокуратури про її необхідність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram