ГоловнаПолітика

Янукович подякував митникам за професіоналізм на Євро-2012

Президент і прем'єр привітали працівників митної служби з професійним святом.

Янукович подякував митникам за професіоналізм на Євро-2012
Фото: Макс Левин

Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров привітали працівників і ветеранів Державної митної служби з професійним святом.

Текст привітання опубліковано на офіційних сайтах.

За словами Президента, сьогодні в нашій країні працює сучасна й ефективна митна служба, яка стоїть на сторожі національних інтересів, сприяє розвитку вітчизняної економіки, захисту внутрішнього ринку і наповненню державного бюджету.

"Особливо вдячний тим митникам, які під час проведення в Україні матчів Євро-2012 з футболу демонструють високий професійний рівень, відповідальність і знання справи і своєю повсякденною працею зміцнюють позитивний імідж України у світі", - зазначив Президент.

Микола Азаров і собі зазначив, що праця митників підпорядкована одній меті - забезпеченню національної безпеки, захисту фінансових і економічних інтересів України, здоров'я і життя людей.

"Митна служба зробила реальні кроки в напрямку адаптації митного законодавства України до світових стандартів, підвищення ефективності управлінської діяльності. Глибоко переконаний, що Ваші професіоналізм, вірність обраній справі, принциповість і патріотизм будуть надійним бар'єром митним правопорушенням та неякісній продукції і водночас сприятимуть поступовій економічній інтеграції України в Європейський Союз та розвитку торговельних відносин нашої держави з усіма країнами світу", - йдеться в привітанні.

Глава держави й очільник уряду побажали доброго здоров'я, миру і благополуччя, успіхів у службі на благо українського народу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram