ГоловнаПолітика

Прихильники і супротивники Тимошенко збираються на мітинг

Сьогодні відбудеться перше засідання у справі ЄЕСУ.

Прихильники і супротивники Тимошенко збираються на мітинг
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Супротивники та прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко збираються перед апеляційним судом у Харкові, де на 10.00 призначено засідання Київського райсуду у справі ЄЕСУ.

Перед будівлею суду зібралися близько 200 противників екс-прем'єра. Вони тримають державні прапори, а також прапори з перекресленим портретом Тимошенко і веселим Роджером із зачіскою у вигляді коси.

Крім того, до будівлі суду починають підходити прихильники Тимошенко в футболках із написом Free Yulia (Звільніть Юлю). На 08.00 прибічників екс-прем'єра було не більш ніж 20 осіб. Початок акції на підтримку Тимошенко, а також зустріч із народними депутатами від опозиції заплановано на 10.00.

Нагадаємо, Державна пенітенціарна служба України не доправлятиме екс-прем'єра Юлію Тимошенко на засідання суду у справі корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ).

Зазначимо, Тимошенко звинувачують в організації заволодіння чужим майном (державними коштами) шляхом зловживання службовим становищем, ухилянні від сплати податків корпорацією ЄЕСУ, що призвело до фактичного ненадходження коштів до державного бюджету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram