ГоловнаПолітика

Іващенку привезли в камеру спецліжко

Колишньому чиновнику призначили також крапельниці, які йому робитимуть у медчастині СІЗО.

Іващенку привезли в камеру спецліжко
Фото: www.bagnet.org

Колишньому т. в. о. міністра оборони України Валерію Іващенку за рекомендацією лікарів Міністерства охорони здоров'я в камеру Київського СІЗО поставили ортопедичне ліжко.

Про це повідомив адвокат Іващенка Борис Нечипоренко.

За його словами, днями Іващенка обстежила група і незалежних лікарів, і лікарів МОЗ, після чого останні порекомендували керівництву слідчого ізолятора забезпечити колишнього військового високопоставленого чиновника ортопедичним ліжком.

"Вчора я зустрічався зі своїм підзахисним, він повідомив, що в камеру принесли це ліжко", - сказав Нечипоренко, зазначивши, що в четвер дружина Валерія Іващенка передала чоловікові призначені ліки, в тому числі вітаміни, проте станом на п'ятницю він їх ще не отримав.

Розгляд справи колишнього міністра оборони Валерія Іващенка ще не завершено. Ймовірно, вони (суд) його виправдають. Це можливо. І якщо виправдають, то слава Богу.

— Президент Віктор Янукович

Напевно, сьогодні йому передадуть ліки, припустив адвокат.

Він також зазначив, що за рекомендацією лікарів його підзахисному призначено крапельниці, які робитимуть у медчастині СІЗО. "Тобто Іващенка водитимуть на процедури, а потім повертатимуть у камеру замість того, щоб нормально помістити його на лікування", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, 12 квітня 2012 року Печерський райсуд Києва засудив В. Іващенка до 5 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram