ГоловнаПолітика

Меркель готова приїхати до Києва

Якщо збірна Німеччини пройде в фінал Євро-2012.

Меркель готова приїхати до Києва
Фото: EPA/UPG

Вітаючи німецьку збірну з перемогою над збірною Греції в п'ятницю, 22 червня, федеральний канцлер ФРН Анґела Меркель пообіцяла гравцям приїхати на фінальну гру в українську столицю.

Привітавши гравців, Меркель одночасно розкрила свої плани щодо фінальної гри "Євро-2012", який пройде 1 липня в Києві.

"Вона привітала нас і, звісно, сподівається, що ми й надалі будемо домагатися успіхів, тому що тоді вона приїде й на фінал", - розповів менеджер німецької збірної Олівер Біргоф.

Щоправда, офіційно канцлер Меркель поки що не визначилася щодо візиту в Київ. Вона не побувала на жодному з трьох матчів, які збірна Німеччини провела в українських містах - у Львові та Харкові. Таким чином федеральний уряд демонструє свою позицію щодо української влади та своє невдоволення поведінкою з опозиційними політиками, зокрема з ув'язненою Юлією Тимошенко.

Зазначимо, щоби вчасно потрапити на чвертьфінальну гру національної збірної в Гданську в п'ятницю, канцлер Німеччини, яку сміливо можна назвати однією з найпалкіших уболівальниць німецьких футболістів, навіть раніше завершила міні-саміт лідерів чотирьох країн єврозони в Римі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram