ГоловнаПолітика

Протягом вихідних відбудуться перші в Україні праймериз

Голосуватимуть у 78 населених пунктах.

Протягом вихідних відбудуться перші в Україні праймериз
Фото: trend.az

24 червня в Зборівському районі Тернопільської області відбудуться перші в Україні праймериз кандидатів від опозиції.

Про це повідомили в Громадському комітеті "Народний вибір 2012".

Як повідомив голова Громадської окружної виборчої комісії, в.о. голови Комітету виборців України в Тернопільській області Павло Левків, 21 червня в Бережанах відбулося засідання Громадської окружної виборчої комісії з проведення попереднього народного голосування - праймериз у Зборівському виборчому окрузі.

За його словами, вже сформовано 19 громадських дільничних виборчих комісій, до яких увійшли активісти громадських організацій Громадського комітету "Народний вибір 2012".

"Голосування відбудеться в 78 населених пунктах. Сьогодні ми також затвердили графік роботи пересувних виборчих комісій у населених пунктах, де проходитиме попереднє народне голосування", - повідомив Левків.

"Виборці округу обиратимуть єдиного кандидата від опозиції. Серед запропонованих кандидатур - політики, які або заявили про свій намір балотуватися від цього округу, або ті, хто фактично розпочав свою виборчу кампанію", - зазначив Левків.

Нагадаємо, раніше один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявляв, що опозиція не проводитиме попередніх виборів своїх кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram