ГоловнаПолітика

Герман: у Партії регіонів найменше підставляють один одному ногу

А розмови про можливу відставку Миколи Азарова і призначення на його місце Клюєва або Колеснікова є чорною технологією опонентів.

Герман: у Партії регіонів найменше підставляють один одному ногу
Фото: Макс Левин

Радник Президента з гуманітарних питань Ганна Герман стверджує, що між регіоналами немає гризні.

За її словами, у Партії регіонів є "ціле гроно дуже міцних, цікавих хлопців". "Дівчата у нас теж гарні", - додала Герман.

"Але хлопці у нас дійсно сильні. Я багатьох з них високо ціную. І без них партія була б ніким. Є зо два десятки таких, які могли б очолити список і вести партію на вибори. Але ці хлопці дисципліновані, вони говорять мало, багато роблять. І кожен з них погодиться з рішенням партії. Всі будуть підтримувати того, кого назве з'їзд. У нас найменше підставляють один одному ногу", - сказала Герман.

Вона запевняє, що всі розмови в ЗМІ про можливу відставку Миколи Азарова і призначення на його місце Андрія Клюєва або Бориса Колеснікова - це все чорна технологія опонентів.

"Всередині команди така дискусія не велася. Звичайно, є конкуренція, але гризні між нашими хлопцями немає. Вони можуть діяти жорстко, але не підло. У цьому теж наша сила", - зазначила Герман.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram