ГоловнаПолітика

На Луганщині пенсіонерам роздають окуляри від "регіонала"

Для отримання "подарунка" потрібно заповнити анкету з персональними даними.

На Луганщині "регіонал" Олексій Кунченко безкоштовно роздає виборцям окуляри.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook лідер громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

Для отримання "подарунка" необхідно заповнити анкету зі своїми персональними даними.

"Активісти громадянського руху "Спільна справа" в рамках моніторингу парламентських виборів виявили факти непрямого підкупу виборців та застосування адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Луганській області", - пише Данилюк.

Отримати такий подарунок жителям міста пропонують лікарі під час огляду в офтальмологічному відділенні Сєвєродонецької міської комунальної багатопрофільної лікарні. Підкуп супроводжується збором персональної інформації про виборців: щоб отримати окуляри необхідно заповнити анкету.

Зазначимо, Олексій Кунченко планує балотуватися у Верховну Раду у виборчому округу № 106, до якого, крім Сєверодонецька, також увійшли частина Стаханова і частина Попаснянського району Луганської області.

Нагадаємо, в Луганську депутат міської ради Володимир Медяник у свій день народження роздавав пенсіонерам подарункові пакети, в які входила ковбаса, сир, буханець хліба та пляшка горілки.

Кандидат у депутати Верховної Ради Олесь Довгий організував безкоштовну роздачу тонометрів пенсіонерам у Дніпровському районі Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram