ГоловнаПолітика

Мартиненко: Ющенко працює на владу

Лідер НУ-НС розповів про причини виключення "Нашої України" з КОДу.

Мартиненко: Ющенко працює на владу
Фото: Макс Левин

Лідер НУ-НС Микола Мартиненко підтверджує, що виключення "Нашої України" з Комітету опору диктатурі пов'язане з тим, що лідер цієї партії Віктор Ющенко "працює на діючу владу".

Про це він сказав у коментарі.

Відповідаючи на питання, чи правда те, що були пропозиції про виключення Ющенка з партії "Наша Україна" в обмін на те, щоб "Наша Україна" була в Об'єднаній опозиції, Мартиненко сказав: "Про це дійсно відбувалися в КОД розмови не один раз". Він підкреслив, що такі дискусії "були ще місяць - два місяці тому".

Мартиненко зазначив, що "ми висловили свою позицію щодо того, що Ющенко працював і працює на діючу владу, а ми в опозиції до влади".

"КОД є майданчиком для узгодження дій опозиції під час виборів і захисту результатів виборів для всіх опозиційних сил. А Ющенко ми не вважаємо таким, що відноситься до опозиції", - підкреслив лідер НУ-НС.

Нагадаємо, 15 червня Комітет опору диктатурі на своєму засіданні виключив зі свого складу партію Віктора Ющенка "Наша Україна".

Відповідне рішення було ухвалене через систематичні порушення "Нашої України" попередніх рішень КОД і співпрацю з режимом Віктора Януковича, повідомили тоді в партії "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram