ГоловнаПолітика

Шевченко відкинув звинувачення в агітації за "регіонала"

Капітан збірної України вважає, що спорт повинен бути поза політикою.

Шевченко відкинув звинувачення в агітації за "регіонала"
Фото: sport-express.ua

Капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко заперечує передвиборну агітацію за депутата від Партії регіонів Віталія Журавського.

"Деякі інтернет-сайти розмістили інформацію, що один з українських політиків нібито заручився моєю підтримкою в своїй агітаційній кампанії. Хочу спростувати свою причетність до будь-яких передвиборних заходів вітчизняних політиків і вкотре висловити свою позицію щодо цього питання: я дотримувався і дотримуюсь переконання, що футбол, спорт - поза політикою", - йдеться у відкритому зверненні Шевченка, переданому журналістам прес-секретарем української футбольної збірної Олександром Гливинським.

За словами футболіста, він може симпатизувати тим чи іншим політичним фігурам або об'єднанням, але відстоює своє право "не висловлюватися про ці пристрасті публічно і не виступати в ролі агітатора".

Відкрите звернення Шевченка з'явилося у відповідь на опубліковану в інтернеті новину, де фото капітана збірної України з футболу виявили на агітаційній продукції депутата від Партії регіонів Віталія Журавського.

Фото: champion.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram