ГоловнаПолітика

Томенко гадає, що Янукович не володіє ситуацією в країні

За словами віце-спікера, чутки про те, що Янукович не володіє реальною ситуацією в Україні, все більше підтверджуються його необ'єктивними заявами.

Томенко гадає, що Янукович не володіє ситуацією в країні

Заява Президента Віктора Януковича, що ЗМІ віддають майже весь свій час висвітленню діяльності опозиції, свідчить, що він не володіє реальною ситуацією в країні.

Таку думку озвучив віце-спікер парламенту Микола Томенко, коментуючи заяву Президента про те, що опозиція забирає 99% ефірного часу.

"Президент Віктор Янукович живе в загадковій країні, де влада успішно подолала розруху, а 99% часу в ЗМІ виступає опозиція. Очевидно, Президент не так активно дивиться телебачення, а оперує даними, які йому дає його команда", - додав Томенко.

За його словами, чутки про те, що Янукович не володіє реальною ситуацією в Україні, все більше підтверджуються його необ'єктивними заявами.

Президент, маючи низьку культуру спілкування і слабку шкільну підготовку з формулювання і донесення до суспільства думок, не зовсім вдало висловився у справі мого чоловіка. Думаю, це можна йому пробачити, знаючи про його важке минуле. Ну що взяти з людини з низьким інтелектуальним рівнем?

— Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина

Віце-спікер наголосив, що якщо зважити на дані моніторингу теленовин (за квітень цього року), оприлюднені Академією української преси, то загалом 67% синхрону належить представникам влади, 22% - опозиції, 11% - іншим політикам.

Томенко також звернув увагу на те, що, як сказано у згаданому дослідженні, в більшості повідомлень про політичні новини в Україні на всіх каналах подано тільки один погляд, і тільки 16% повідомлень - з кількома поглядами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram